tag:blogger.com,1999:blog-95931283242083856.post8341579500662497018..comments2023-02-15T16:15:26.000+01:00Comments on Com Gat i Gos: CUINEM PER SANTI SANTAMARIA: BRANDADA DE BACALLÀ TRUFATCom Gat i Goshttp://www.blogger.com/profile/04188721408091818926noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-95931283242083856.post-43556112592351879592011-02-20T21:13:26.488+01:002011-02-20T21:13:26.488+01:00M'encanta la brandada de bacallà, aquesta ha d...M'encanta la brandada de bacallà, aquesta ha d'estar de mort.<br />Molt bon homenatge. Avui us heu estrenat a la tele!!!!!!!! Enhorabona.Coses de Llàbirohttps://www.blogger.com/profile/16829312925401226346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-95931283242083856.post-60572497419285673072011-02-20T11:13:44.445+01:002011-02-20T11:13:44.445+01:00Moltes Gracies a tots!!! Hem visitat els vostres b...Moltes Gracies a tots!!! Hem visitat els vostres blos i heu fet unes receptes fantàstiques, estem molt emocionats d'haber format part d'un homenatge tant especial.<br /><br />Dulce: anímate mujer, aunque sea otro dia seguro que el olorcito de tus cazuelas también le llega allí donde esté.<br /><br />Petons gastronòmicsCom Gat i Goshttps://www.blogger.com/profile/04188721408091818926noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-95931283242083856.post-39316543063156316922011-02-20T00:10:06.036+01:002011-02-20T00:10:06.036+01:00Muchas gracias por avisarme. Voy a ver qué receta ...Muchas gracias por avisarme. Voy a ver qué receta hago en su memoria. La tuya.... con lo que me gusta el bacalao y la trufa... merece un 10. BEsazos.Dinahttps://www.blogger.com/profile/07771729715056131369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-95931283242083856.post-7238760804019705742011-02-19T22:36:45.605+01:002011-02-19T22:36:45.605+01:00Una recepta boníssima per a aquest homenatge!Una recepta boníssima per a aquest homenatge!Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-95931283242083856.post-54894846780936530392011-02-19T20:09:23.251+01:002011-02-19T20:09:23.251+01:00Uiiii que bona, unaktre branda al calaix de recept...Uiiii que bona, unaktre branda al calaix de receptes per fer....<br />Quina presentació!.Marisabelhttps://www.blogger.com/profile/05611638584440190013noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-95931283242083856.post-6021468399639320402011-02-19T19:18:28.110+01:002011-02-19T19:18:28.110+01:00Jo adoro el bacallà, es que no m'hi puc resist...Jo adoro el bacallà, es que no m'hi puc resistir. És cosa de familia :)<br />Merci per participar :)starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-95931283242083856.post-74722210073449538252011-02-19T19:08:13.614+01:002011-02-19T19:08:13.614+01:00Que bo que t'ha quedat!!!
Hehe... súper amb f...Que bo que t'ha quedat!!!<br /><br />Hehe... súper amb forma de formatge curat :))...<br />La presentació amb la tòfona rallada, l'stick de pa i l'or líquid m'agradat molt.<br /><br />Petonàs!!!Petita cuinahttps://www.blogger.com/profile/08066963316970768483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-95931283242083856.post-55645869515546134442011-02-19T17:53:41.369+01:002011-02-19T17:53:41.369+01:00Ei!
Quina senyora recepta! Certament, molt represe...Ei!<br />Quina senyora recepta! Certament, molt representativa de la cuina que defensava en Santi Santamaria: tradicional, però amb un punt d'innovació. JO no havia vist mai aquesta mescla bacallà - tòfona!<br /><br />Salut!Massitethttps://www.blogger.com/profile/07150370160438073128noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-95931283242083856.post-76609525615429199642011-02-19T16:40:24.762+01:002011-02-19T16:40:24.762+01:00Excelent aquesta brandada, representativa a mes no...Excelent aquesta brandada, representativa a mes no poder de la cuina del mestre i que heu brodat.<br />Ens anem veient, una abraçada.Maihttps://www.blogger.com/profile/05115505348145384923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-95931283242083856.post-89810813435820647222011-02-19T15:36:13.635+01:002011-02-19T15:36:13.635+01:00Un detall molt bonic!!! La recepta segur que bonis...Un detall molt bonic!!! La recepta segur que bonissima....Catieuhttps://www.blogger.com/profile/00362153745937262910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-95931283242083856.post-9959991973030089622011-02-19T13:16:34.979+01:002011-02-19T13:16:34.979+01:00us ha quedat fantàstic! un bonic homenatge. petone...us ha quedat fantàstic! un bonic homenatge. petonetsJudithhttps://www.blogger.com/profile/07689790679503047870noreply@blogger.com