diumenge, 22 d’abril del 2012

CREMA DE CARBASSA AL CURRY AMB LLET DE COCO


Fem sovint crema de carbassa, versió light ( amb patata i un formatget) per menjar de diari amb els nens , però de tant en tant ens agrada donar-li un toc exòtic.


INGREDIENTS
·          Carbassa petita
·          Pastanagues.
·         Curri picant, 3 culleradetes de cafè
·         1 got gran de llet de coco amb polpa.
·         Un rajoli d’oli d’oliva

Peleu la carbassa i les pastanagues, i talleu-les a daus no molt grans.  Saltegeu una mica en oli d’oliva, afegiu el curry i saleu.  Cobriu d’aigua i feu coure a foc  lent fins que la pastanaga estigui ben cuita.

Passeu per la batedora/trinxadora per fer-ne una crema fina, afegiu la llet de coco i bateu pr emulsionar.

S’ha de servir calenta o tèbia, per potenciar el gust del curry. Es més bona si la feu una bona estona o un dia abans de menjar.  Tasteu-la abans de servir, probablement la trobareu dolça ( tots els ingredients ho són), podeu rectificar amb una mica de Sal Maldon per damunt que li aportarà un toc cruixent.

Com es un crema picant millor servir racions petites i deixar repetir a qui vulgui  ;))
Bon profit

4 comentaris:

  1. Guauu molt bona idea !!! Mai l'he tastat així però estic segur que aquest toc exòtic de curri pincant i llet de coco li ve genial !!! moltes gràcies per la recepta. M'ha agradat molt
    petonets

    ResponElimina
  2. Que original amb el toc de curry!!! Una bona idea, me l'enduc...
    Petonets

    ResponElimina
  3. una combinacion de ingredientes divina,me gusta la crema
    de calabaza y asi mas
    peto

    ResponElimina
  4. Hola, vinc a contestar la pregunta que vas deixar al meu blog. Tot i que no l'he provat de fer encara, parlen molt bé d'aquesta cobertura brillant de xocolata
    http://www.recetariocanecositas.com/?p=5644
    Jo la faré el mes vinent, si no et corre gaire pressa, ja et comentaré el resultat.
    petonets

    ResponElimina