Fem sovint crema de carbassa, versió light ( amb patata i un formatget) per
menjar de diari amb els nens , però de tant en tant ens agrada donar-li un toc
exòtic.
INGREDIENTS
·
Carbassa petita
·
Pastanagues.
·
Curri
picant, 3 culleradetes de cafè
·
1 got
gran de llet de coco amb polpa.
·
Un rajoli
d’oli d’oliva
Peleu la carbassa i les pastanagues, i talleu-les a daus no molt
grans. Saltegeu una mica en oli d’oliva,
afegiu el curry i saleu. Cobriu d’aigua
i feu coure a foc lent fins que la
pastanaga estigui ben cuita.
Passeu per la batedora/trinxadora per fer-ne una crema fina, afegiu la llet
de coco i bateu pr emulsionar.
S’ha de servir calenta o tèbia, per potenciar el gust del curry. Es més
bona si la feu una bona estona o un dia abans de menjar. Tasteu-la abans de servir, probablement la trobareu
dolça ( tots els ingredients ho són), podeu rectificar amb una mica de Sal Maldon
per damunt que li aportarà un toc cruixent.
Com es un crema picant millor servir racions petites i deixar repetir a qui
vulgui ;))
Bon profit
Guauu molt bona idea !!! Mai l'he tastat així però estic segur que aquest toc exòtic de curri pincant i llet de coco li ve genial !!! moltes gràcies per la recepta. M'ha agradat molt
ResponEliminapetonets
Que original amb el toc de curry!!! Una bona idea, me l'enduc...
ResponEliminaPetonets
una combinacion de ingredientes divina,me gusta la crema
ResponEliminade calabaza y asi mas
peto
Hola, vinc a contestar la pregunta que vas deixar al meu blog. Tot i que no l'he provat de fer encara, parlen molt bé d'aquesta cobertura brillant de xocolata
ResponEliminahttp://www.recetariocanecositas.com/?p=5644
Jo la faré el mes vinent, si no et corre gaire pressa, ja et comentaré el resultat.
petonets