dijous, 21 d’abril del 2011

PER FI !! MAGDALENES AMB MUNTANYETA

Desprès de diversos intents frustrats, diumenge per fi varem aconseguir fer magdalenes de les de tota la vida, ben grosses i amb muntanyeta !!

No es cosa de riure, que en la era dels muffins, els cupcakes i els financiers nosaltres volíem una simple magdalena i no hi havia manera: un dia sortien baixes, un altre dia dures com una pedra, un altre dia esclafades....


Al final varem decidir acudir a la Catieu i l'Annie del blog Pastissets per assegurar el tret, amb la seva recepta no podíem fallar, i aquí les teniu. N'estem molt orgullosos ;-)

INGREDIENTS
  • 250gr de sucre
  • 4 ous
  • 150gr d'oli de girasol
  • 100gr de llet , varem posar llet de soja
  • 250gr de farina de rebosteria.
  • 1 sobre de llevat (levadura royal).
  • Trufes
  • una cullereta de les 5 espècies

Varem utilitzar la recepta MAGDALENES ANISSADES per que hi deia que eren “magdalenes simples” i això es just el que estàvem buscant, no us la repetirem perquè elles ja ho expliquen molt be al seu blog.

En Gos va trobar un paquet de bombons a la nevera i va decidir afegir sorpresa a algunes de les magdalenes.



Com que no teníem anís, varem aromatitzar la massa amb un combinat de CINC ESPÈCIES que ens van descobrir els amics de l'Olleta de verdures i teníem moltes ganes de tastar.

El resultat va ser realment sorprenent, una molt agradable combinació de canyella, anís, clau, pebre i comí va omplir d'aromes el pis mentre les magdalenes eren al forn. No us encanta que la casa faci olor de pa, o de galetes o de magdalenes o de...?

Bona Setmana Santa a tothom.

14 comentaris:

  1. Ens encanta que la casa faci aquesta oloreta... i més si és per unes super magdalenes com aquestes!! Us han quedat precioses, enhorabona!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. A mi també m'agrada molt sentir oloreta... Quina guapada de magdalenes!!!

    ResponElimina
  3. Ens alegra molt veure que t'han quedat tan i tan bé. Això de la sorpresa a dins és genial. I amb el combinat d'espècies, segur que delicioses.

    ResponElimina
  4. uyuyuyuyuyuyyuyuy Las voy a hacer ya mismo que estoy toda liada con el horno y la batidora. Muchísimas gracias Elba. Lleva tu enlace al muro de la página de fans Dulces Suspiros ¿quieres? yo lo llevo a mi muro. Es una idea extraordinaria lo de ponerla anís... y/o cinco especias. Me encanta esa mezcla. Pero yo creo que la voy a tunear con anissette ;).. por cierto, veo que no te explotaron los bombones dentro de la magdalena. La vez que lo hice, se convirtieron en magdalenas volcánicas... riquísimo el chocolate/lava .... ¿sabes a qué debió ser? Besazos.

    ResponElimina
  5. A mi també m'encanta que faci aquesta olor, és genial, però fa venir una gana!!!!!! jeje Les espècies amb la xocolata hi deurien donar un toc com "exòtic"? i segur que molt agradable i càlid!

    ResponElimina
  6. ¡qué ricas! es verdad a mí me han tardado su tiempo en empezar a salir como yo quería las magdalenas :) Estas se ve que te han quedado deliciosas

    ResponElimina
  7. toma!!! quina passada de magdalenes! ja m'agradaria tenir-les per esmorzar demà!!! petonets

    ResponElimina
  8. Teniu tota la raó, sembla que ens oblidem de les pobres magdalenes.
    Us han quedat perfectes i si, m'encanta que la casa faci olor de pa!

    ResponElimina
  9. Pues voy a tener que coger tu receta porque yo tampoco consigo que me suban tanto siempre me quedan planas.
    Te han quedado preciosas y con la trufa tienen que estar de muerte.
    Besos

    ResponElimina
  10. Hola a tots!!
    Sembla que ja estem tots de tornada..... us puc ven dir que tan a casa com a la feina les magdalenes van volar....
    martu y Launchy bienvenidas y gracias por vuestro primer comentario

    petons gastronòmics

    ResponElimina
  11. Hola gent!
    Quin goig de madalenes! Estic amb vosaltres que, darrerament, els muffins i altres noms estranys estan deixant "fora de joc" a les nostres madalenes de tota la vida... Us han quedat precioses!

    I ens alegra saber que us hem "descobert" les cinc espècies i, a sobre, que us han agradat. Ara, aneu amb compte: són addictives! Jo les posaria a tot! jajajaaj

    Salut!

    ResponElimina
  12. otra vez aquí de nuevo comentando en una de vuestras entradas favoritas para mi jajajajjaj... y es que es la receta que más estoy haciendo. ME ENCANTA!!! he hecho unas adaptaciones precisamente para que no le salga muntanyeta.....

    además os he de decir que esta receta la llevo al blog de Manu, porque había que hacer una receta con gatos como referencia.. y en mi caso tendrá doble presencia felina... vuestro blog y la decoración. :)))) Sé que estáis tan liados como yo o más.. así que tranquilos porque apenas comento en ningún blog. Besazoooossss y muchos éxitos en vuestros proyectos, que sé que hay aumentos.... jijiji... Petonasos

    ResponElimina