dilluns, 10 de gener del 2011

MARMELLANS NEGRE 2008 (D.O. MONTSANT)

A Can Gat, en una finca a la Terra Alta prop de Reus, fem vi de pagès per consum propi. Estem acostumats als vins d’aquella terra, aspres, forts, molt tànnics.... tota la vida que compraven vi de Batea, Priorats.... fins que s’han posat tant de moda que només els pots comprar per un dia especial.
Es per això que estem provant vins de la D.O MONTSANT, comarca propera que comparteix característiques amb la D.O PRIORAT sense que els preus s’enfilin.

El nostre darrer descobriment es el MARMELLANS Negre 2008 (D.O MONTSANT), elaborat pel Celler de Capçanes, bodega situada, com el seu nom indica a Capçanes (Tarragona).
                                                             http://www.cellercapcanes.com
Elaborat amb Ull de llebre, Garnatxa i Carinyena, es un vi vermell robí, brillant. Amb aromes de fruites vermelles, canyella i vainilla, i un gust fresc i afruitat, tot i que no amb molta persistència. El millor es la seva relació qualitat/preu ja que podeu gaudir de un vi molt digne i elegant per entre 3€ i 4€, depenent on el compreu.
Nosaltres l’hem servit amb Risotto de bolets i amb carns suaus i sempre ens ha fet quedar molt bé.

1 comentari:

  1. Quina gràcia!!! Jo tinc una amiga que viu als Guiamets i ens va dur a fer una cata de vins a aquesta cooperativa, que a més és "kosher". Una visita genial, molt recomanable!!!

    ResponElimina