Siguem sincers: hi ha dies que costa més que d’altres fer bondat, tot i el bon propòsit autoimposat de menjar verdura varis cops per setmana, aquelles mongetes tendres o aquelles cols de Brusel·les amorosament bullides o fetes al vapor no sempre son el plat que ve més de gust .....
Avui us proposem una salsa de mostassa ràpida que va molt be amb la verdura i li dona un toc “emocionant” que la fa passar millor. També lliga prou bé amb les amanides i ,fins i tot, amb algun tall fred d’aquells que sobren d’un bon apat i que , a casa nostra, acaba reciclat en sandvitxos"guarros" (tall rodó, roastbeef, gall d’indi rostit del dia de Nadal , etc.....).
INGREDIENTS
· 1/2 iogurt natural, millor tipus grec.
· Un rajolí d’Oli d’oliva, no gaire.
· 2 cullerades de mostassa de Dijon (no en gra).
· 1 cullerada de maionesa.
· Sal al gust.
Fàcil, fàcil, fàcil, poseu tots els ingredients excepte la sal, dins un “biberó” de cuina, sacseu fort i ja teniu la salsa feta.
Rectifiqueu de sal al gust, si la trobeu massa forta podeu afegir-hi més iogurt , si la trobeu massa suau podeu afegir-hi més mostassa, i així fins trobar el punt que més us agradi.
Demà la tastarem per sopar, farem salsitxes de tofu!
ResponEliminaBon cap de setmana.
Tens tota la raó!! A vegades em sorpren com ma mare és pot menjar la verdura així al vapor sense res, jo necessit animar-la i animar-me amb ella! Provaré aquesta salseta. Una abraçada, Paula
ResponEliminaJa l'hem tastat i ens ha agradat molt. Repetirem!
ResponElimina:D
ResponEliminaNo la he probado nunca poniendo mahonesa a esa mezcla.... hhmmmmmm!!! y unas alcaparritas???? ;)
ResponEliminaBesazooss!!
Pues sí..... tal y como recordaba haberla leído. Está brutal. Pero yo además con alcaparras jejeje
ResponElimina