dijous, 3 de febrer del 2011

SITTHAI : CUINA REIAL TAILANDESA A SITGES

Varem anar a Sitges a celebrar l’aniversari d’un bon amic, i ens van descobrir aquest restaurant Tailandès  SITTHAI, que va superar amb escreix les nostres expectatives.
Restaurant situat al centre de Sitges, especialitzat en CUINA REIAL TAILANDESA, el restaurant te dos espais diferents un lounge a la planta baixa que també funciona com a bar copes decorat amb taules baixes i amplis sofàs i un restaurant de taula i cadira al primer pis, l’ideal seria sopar al primer pis i gaudir de l’última copa (gintònic en el nostre cas) al lounge.
 Érem 4 a sopar i varem tastar 1 sopa, 4 primers i 4 segons. Tot estava molt bo, amb el contrast agredolç típic de la cuina tailandesa i el punt just de picant que permet gaudir dels gustos dels plats. Ens va quedar l’agradable sensació de que cada plat tenia personalitat pròpia, diferent d’altres restaurants asiàtics (no necessariament econòmics) dels que surts amb la idea de que tot ho han passat per la mateixa paella....
Recomanem especialment els següents plats:
GUNG HOW SEN: Llagostins embolicats amb fideus d’ou, fregits amb salsa agredolça.
PHAD THAI: Tallarines d’arròs saltejades amb tofu, pollastre, llagostins i salsa de tamarinde.
PED KROB: Ànec cruixent amb salsa fina de xili, alfàbrega i verdures saltejades al wok.
KEA MUK KENG TED: Espatlla de xai desossada amb salsa especiada thai.
PLA OB JAA: Tonyina recoberta de sèsam blanc i negre amb brots de soja i espinacs saltejats al wok.
Varem compartir 3 postres que, sincerament, no estaven a l’alçada de la resta del sopar. Tot això acompanyat per un vi blanc de la zona CLOS LENTISCUS Blanc 2008 i per rematar la nit un Gintònic.

Tot plegat uns 50€ per cap. Molt recomanable per algun sopar especial amb la parella o màxim 4 persones, no es un ambient per a grans multituds, nosaltres segur que repetirem.

8 comentaris:

  1. Gràcies per la recomanació!
    Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  2. Doncs ira que he pasat pel davant alguns cops i mai m'havia cridat l'atenció.

    Agafo bona nota pr quan hi torni .

    Muas...
    Bon cap de setmana!!

    ResponElimina
  3. La veritat es que quan passes per la porta, sembla de tot menys un restaurant, però el menjar és "reialment" bó. En Jordi i la Leyre del grup de facebook, també el recomanen.
    Bon cap de setmana!!!

    ResponElimina
  4. Hola guapa tu

    vaig estar-hi a Thailandia, però encare que el seu tipus de menjar es molt maco com a presentació, varietat etc...el que no em va agradar gens...es que cuinen molt i molt picant, massa per mi..

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  5. Susanna, es veritat que aixó del picant va a gust de cadascu, en aquest Restaurant la veritat es que no es passen molt.
    Albota, Benvinguda, gràcies pel teu primer comentari....veig que som una legió els del Gintonic je, je... la veritat es que desprès de un sopar tant especiat i amb punts picants entra molt bé.....
    petons gastronómics

    ResponElimina
  6. molt interessant!
    I de pas una presentació, no sé si coneixeu el blog thai d'en Tiriti, que en gastronomia toca totes les tecles... :D
    http://gastronomiathai.blogspot.com/

    Salutacions,

    ResponElimina
  7. Mandarina: Benvinguda, gracies a tu per la recomanació.... Salutacions

    ResponElimina