dilluns, 31 de gener del 2011

POLLASTRE FÀCIL CUINAT EN BOSSA

Fa dies que fem proves amb les bosses de cuinar al forn, ens semblen una molt bona opció per fer plats fàcils, ràpids i molt sans. Donat que els aliments es couen en el seu propi suc i no cal afegir-hi cap tipus de greix addicional, resulten plats suaus però gustosos.
Es ideal per preparar dinars per a la carmanyola i per aprofitar el forn mentre es cou un altre cosa, ja que cuinant d’aquesta manera ni esquitxa ni deixa anar gaire vapor ni olor.

INGREDIENTS
·         1kg de pollastre, tallat a trossos.
·         2 cebes.
·         3 tomàquets de pera.
·         Herbes al gust: llorer, farigola, romaní.....
Escalfeu el forn a 190º, la temperatura màxima que admeten les bosses és 200º.
Peleu les cebes i talleu-les a trossos grans, saleu. Feu una creu al tomàquets tant a la part de dalt com a la de baix. Salpebreu els talls de pollastre.
Poseu tots els ingredients, junt amb les herbes, dins la bossa de cocció i tanqueu-la vigilant que quedi inflada. Feu un petit forat a una de les puntes. Si col·loqueu el pollastre al damunt de tot sense que li toqui el plàstic us quedarà daurat.
Fiqueu al forn sobre una safata, vigilant que la bossa no toqui les parets , en el cas del pollastre heu de comptar 20min. per cada 500gr.
Un cop passat el temps de cocció, obriu la bossa barregeu tot el contingut i ja està llest per menjar.  Més fàcil i net impossible.


9 comentaris:

  1. Vaig descobrir les bosses no fa gaire temps, i me n'he tornat addicta!! Menjar fàcil de preparar, ràpid i saborós!! M'apuntaré la vostra recepta. una abraçada, Paula

    ResponElimina
  2. No les he fet servir mai, les comprarè i farem les corresponents proves que la cosa té molt bona pinta :)

    ResponElimina
  3. Normalment podeu trobar aquestes bosses al super, a la mateixa secció que el paper film i l'aluminni.. El proper dia farem una prova amb peix... a veure que tal.

    ResponElimina
  4. HOLA GAT I GOS,...BONA TARDE

    HE VIST AQUESTA O UNA DE SEMBLAN A VARIS BLOGS, PERÒ MAI O HE CUINAT,....BUSCAREM LES BOSSES AQUESTES...QUAN FACI LA PROBA , T´EXPLICARÉ COM A ANAT " LA COSA "

    MENTRE MIL PETONETS ( I M´ENPORTO UNA CUIXA, NYAM ,NYAM,)
    SUSANNA

    ResponElimina
  5. Hola gati i gos!
    Les boses aquestes tenen pinta de ser, sobretot, molt pràctiques: una papillot així es fa en tres i no res. Ves que no ho provi!
    I una cosa: aquest pollastre vostre té més bona pinta que els de les boses aquestes amb "pastilla" que anuncien a la tele... Però molt, eh?

    Salut!

    ResponElimina
  6. Veig que tots ho heu "pillat", que siguis un blogger boig de la cuina no vol dir que sempre puguis dedicar-hi 3 hores :((
    aquesta es una opcio practica i rapida, aixó si TOT NATURAL, res de pastilles.
    Petons gastronómics

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies per la teva visita al nostre blog. i per donar-nos l'oportunitat de conèixer el teu. M'agrada molt. Ja teniu una seguidora més.....
    Aquest pollastre l'he de provar. Té un apinta exquisita!!! He sentit a parlar d'això de les bosses de cocció relament són una bona opció. Les buscarem.....

    ResponElimina
  8. Hola guapa tu

    una pregunta de s,.o.s. on trobes les bosses aquestes ?...les he buscat i no en trobo...em les ganes que ting de provar-les

    mil petonets Suanna

    ResponElimina
  9. Hola susanna,
    Nosaltres les hem comprat tant al CARREFOUR com a EROSKI, normalment estan o amb el paper film, alumini..... o la zona de motlles i safatas d'un sol us.
    petons gastronómics

    ResponElimina