dimecres, 9 de febrer del 2011

ROS DE PACS Rosat 2009 (D.O. PENEDES)

Varem anar a sopar a Vilafranca amb una bona colla d’amics, bon ambient, bon sopar i la millor de les companyies.... els amfitrions ens van descobrir un rosat sorprenent: ROS DE PACS 2009
Es tracta de un vi rosat d’agricultura ecològica elaborat per la Bodega PARÉS BALTÀ del Penedès, amb les varietats MERLOT, CABERNET SAUVIGNON i SYRAH. Es veu que interrompen el procés de fermentació una mica abans del normal per tal que el vi conservi una determinada quantitat de sucre.
Es tracta de un rosat de color pujat, tirant  a cirera, amb un aroma suau de fruita. Suau i fresc al tast , ens va recordar vagament al vermut negre per l’equilibri entre acidesa i dolçor, creiem que es ideal per prendre com a aperitiu a l’hora del vermut.
El podeu comprar per un preu al voltant del 4€. No som especialment amants dels rosats, però d’aquest repetirem. Esperem que també us agradi.

2 comentaris:

  1. A casa els rosats tampoc triomfen gaire, no se si tindrè ocasió de 'colocar' aquest a la meva clientela :D

    ResponElimina
  2. Hola guapa tu

    com diu el nostre Oscar, a casa soms més de blancs, però si el veig en compraré una ampolla per provar-lo, gràcies per compartir aquesta informació

    mil petonets Susanna

    ResponElimina