El dia de Nadal a Can Gat teníem preparat un fantàstic pollastre de pagès farcit rostit al forn, per circumstàncies especials el van haver de coure el dia abans, i quan l’anàvem a escalfar ens varem adonar que el suc s’havia recremat, segur que us ha passat alguna vegada.
Vet aquí la salsa d'emergència varem improvisar per acompanyar el pollastre:
INGREDIENTS
· 1 ceba.
· Oli d’oliva.
· Xerès sec o el licor que hagueu utilitzat per coure el pollastre.
· Brou de pollastre
· 50 o 75gr de paté d’ànec.
Piqueu la ceba i poseu-la a la paella amb l’oli d’oliva fins que quedi ven rossa. Afegiu un rajolí de licor i deixeu coure fins que evapori l’alcohol. Talleu el paté d’ànec a daus petits i afegiu-los a la ceba, remeneu amb una cullera de fusta fins que el paté es desfaci.
Passeu per la batedora i pel colador xinès, torneu a posar a la paella i allargueu-la amb el brou de pollastre fins que la salsa tingui la consistència que més us agradi.
Col·loqueu el pollastre en una cassola i poseu-lo a escalfar al forn, aneu ruixant amb la salsa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada