divendres, 25 de març del 2011

RISOTTO “ALLA MILANESE”

Aquesta setmana NO HEM CUINAT RES!!!!  I el que és encara més estrany gairebé no hem navegat, ni visitat blogs, ni webs ni res de res !!!! A vegades passa ;-)
En una de les interessantíííííííííisimes revistes que trobes als avions hem vist aquesta recepta de Risotto a la Milanesa acompanyant un escrit de Luis Palacio de Agenda de Cocina.
Ens ha semblat una forma fàcil de resumir una recepta clàssica.... Per cert, Sabíeu que el Risotto “alla Milanese” porta moll de l’os??

5 comentaris:

  1. Quina recepta tan original!!! I no tenia ni idea que duia moll de l'ós....

    ResponElimina
  2. precissament ahir vàrem sopar risotto! molts petonets i bon cap de setmana

    ResponElimina
  3. Yo sí sabía lo del tuétano... y es que tengo mi enciclopedia de la cocina Salvat desde los 14 años.... y el arroz a la milanesa era de los que más me atraía hacer, precisamente porque mi madre siempre nos hacía comer el tuétano del hueso de ternera y que a mí me vuelve loca aún a hoy día. Me gusta mucho la idea de poner las recetas dibujadas. Feliz vuelta! BEsazos

    ResponElimina
  4. Això del moll de l'ós no en tenia ni idea! Jo de petita tenia un llibre de cuina rondant per casa que tot era a base de dibuixets semblants a aquests, sempre m'havia fet molta gràcia!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  5. pues no sabia que este arroz se hacia con el tuetanos, bueno es saberlo.Esta bien esto de poner la receta dibujada asi es diferente y mas ilustrativa a la vez.
    Una abraçada
    miquel

    ResponElimina